Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خلیل آباد گفت: یکی از برنامه هایی که در ذیل مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی داریم، احیا شغل های فراموش شده مانند سنت فرش و گلیم بافی در دهستان کویر است که با کمک معین های اقتصادی این کار را انجام خواهیم داد که این مهم یک مهاجرت معکوس خوبی را به روستا ها به دنبال خواهد داشت.

ابراهیم قاسم پور در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین  اظهار کرد: هر خانه ای یک کارخانه،  شعاری است که در ذیل اجرای مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی داده شده است و  در روستاهایی مثل سعدالدین، جعفرآباد و مهدی آباد عملیاتی شده  و زنان سرپرست خانواری که از این هنر برخوردار هستند منبع درآمد خوبی برای خانواده ها ایجاد می کنند  که  این موضوع باعث  اشتغال خوبی در دهستان کویر در بحث فرش نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با همراهی اضلاع مثلث توسعه اقتصادی شهرستان از طرح هایی که سال گذشته تسهیلاتی را دریافت کرده اند بازدید به عمل می آوریم افزود: در جلسه ای که با دهیاران بخش ششطراز برگزار کرده ایم بنا شد هر روستایی یک معین اقتصادی داشته باشد و همچنین از ساخت و ساز های غیر مجاز در داخل محدوده و غیر محدوده روستا جلوگیری و از هر گونه ساخت و ساز و کشت وزرعی در مسیل ها و حاشیه رودخانه ها پیشگیری شود.
فرماندار خلیل آباد با بیان اینکه معین های اقتصادی اربابان توسعه روستاها هستند گفت: هر روستایی و هر نقطه ای از شهرستان که برایش معین اقتصادی تعریف می شود آنها اربابان توسعه آن روستا هستند و  معین اقتصادی روستا با کمک ظرفیت هایی که در روستا است صندوق های خرد محلی را تشکیل می دهند و با توجه به ظرفیت سنجی و استعداد سنجی ای که می شود از ظرفیت آن روستا برای توانمند سازی حوزه روستایی گام هایی برمیدارند.
قاسم پور با بیان اینکه معین های اقتصادی روستا آموزش های اقتصادی خود را به فرد روستایی منتقل می کند بیان کرد: معین اقتصادی هر روستا روح اقتصاد مولد را در کالبد جامعه روستایی می دمد.
 وی با بیان اینکه از جمله برنامه های سال ۹۹ در شهرستان ادامه برگزاری جلسات رفع موانع تولید در یک شنبه های تولید و جذب سرمایه گذارمیباشد، افزود: از توان  و نظرات معین های اقتصادی براس توسعه شهرستان استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه درحوزه جذب توریسم کشاورزی یکی دیگری از برنامه های سال جاری شهرستان است افزود: شهرستان خلیل آباد از ظرفیت های خوب باغات انگور برخوردار است که در کنار وجود آبگرم معدنی در شمال شهرو کویر در جنوب شهر برنامه ریزی های خوبی در این راستا انجام شده است.
فرماندار خلیل آباد از اشتغال ۱۲۰ نفر در سال گذشته توسط معین های اقتصادی در شهرستان خبر داد و بیان کرد: ایجاد صندوق های خرد محلی و افزایش معین ها در سطح روستاهای شهرستان از برنامه های مهم در حوزه روستایی خواهد بود.
قاسم پور اظهار داشت: اگر اختیارات به شهرستان در بحث پیش مجوز و یا مجوز های بدون نام داشته شود می توانیم در بحث جذب سرمایه گذار قدم های بسیبار خوبی برای شهرستان برداریم.
وی از پیگیری خرید توافقی و یا تضمینی با استفاده از ظرفیت تعاون روستایی در شهرستان خبر داد و گفت: در حوزه فعالیت های عمرانی هم پیگیر اجرای باند دوم خلیل آباد به بردسکن که از مطالبات جدی و دیرینه مردم است هستیم که ابنیه فنی و پل گذاری انجام شده است و می طلبد مدیر کل راه و شهرسازی در اعتبارات سال ۹۹ به این محور نگاه ویژه ای داشته باشد.
فرماندار خلیل آباد با بیان اینکه شهرستان در حوزه معادن ظرفیت خوبی دارد که مغفول مانده است گفت: با حضور سرمایه گذار کرمانی بحث کنسانتره آهن را در روستای ایرج آباد با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومانی انجام و نیروگاه خورشیدی ۷ مگاباتی هم برنامه بعدی است که با سرمایه گذار خارجی قرار داد بسته شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرش بافی خلیل آباد مثلث توسعه اقتصادی در خراسان فرماندار خلیل آباد معین های اقتصادی معین اقتصادی معین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی