Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید ملانوری استاندار خراسان جنوبی شامگاه دوشنبه در گفت و گوی ویژه خبری از شبکه خاوران، اظهار داشت: این سفر خیرات و برکات فراوانی برای استان به همراه خواهد داشت.

وی افزود: این سفر با سفرهای قبلی هیئت دولت به استان ها متفاوت بود. همیشه قاعده بر این بود که تیم های کارشناسی، چند روز قبل از حضور رئیس جمهور به استان ها می رفتند و با رصد مسایل مختلف از نزدیک، نیازها احصا می شد و در قالب مباحث کارشناسی به عنوان مصوبات سفر اعلام می شد سرزده بودن و بدون تشریفات برگزار شدن این سفر، هزینه ها را بسیار کاهش می دهد که اقدام بسیار ارزنده ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خراسان جنوبی بیان داشت: آن چه در قالب مصوبات سفر قید می شود، مواردی است که در جریان سفر رقم خورده و مقرر شده است با تلاش مدیران جمع بندی شود. 

ملانوری عنوان داشت: رئیس جمهور ابتدا وارد طبس شده و پس از دیدار با مردم طبس با حضور در معدن ذغال سنگ پروده با کارگران این معدن گفت و گو کرد. پس از به بیرجند آمده و با حضور در مزار شهدا، محله کاظمیه، دیدار با نخبگان و شورای اداری شرکت کرد. 

وی به مباحث بیان شده در بازدیدها و شورای اداری پرداخت و گفت: پرداخت مطالبات و دیون پیمانکاران در اسرع وقت، برگزاری جلسه وزیر راه و شهرسازی با مدیران عامل بانک های عضو کنسرسیوم بانکی راه آهن استان در راستای تأمین اعتبار مورد نیاز، با عنایت به مصوبات قبلی دولت و صندوق توسعه ملی، کمک دولت به فعال کردن پروژه های عمرانی  نیمه فعال استان و حمایت دولت از طرح های مطالعاتی، سرمایه گذاری و اشتغالزا در راستای استفاده از ظرفیت کویر از جمله این مصوبات می باشد.

استاندار خراسان جنوبی تبیین کرد: تکلیف استان در این زمینه، علاوه بر احصای پروژه های نیمه فعال با پیشرفت فیزیکی کم، متوسط و زیاد، ایجاد کارگروهی با مسئولیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیری دانشگاه بیرجند است که طی مدت یک ماه فرصت ها و مزیت های سرمایه گذاری در کویر را احصا نموده و طرح های اشتغالزا و قابل اجرا را ارائه نماید.

ملانوری به طرح نهضت گلخانه ای اشاره و افزود: بر اساس تأکید رئیس جمهور بر شتاب بخشی به روند اجرای طرح نهضت گلخانه ای، یکی از مصوبات این سفر، طرح های حمایتی دولت برای تکمیل شهرک های گلخانه ای است. 

وی خاطرنشان ساخت: یکی دیگر از مصوبات سفر، حمایت دولت از طرح های منتج به فرآوری محصولات استراتژیک استان زرشک، زعفران و عناب است که در راستای ایجاد ارزش افزوده رقم خواهد خورد. 

استاندار خراسان جنوبی به وجود 11 کارخانه تولید محصولات لبنی در استان اشاره و افزود: از مجموع 11 کارخانه تولید محصولات لبنی استان، تنها دو واحد فعال می باشد که در این راستا موضوع تأمین اعتبار و تسهیلات لازم برای فعال سازی واحدهای فرآوری محصولات لبنی استان و تأمین بازار فروش نیز در فهرست مصوبات سفر لحاظ شده است.

ملانوری بر اهمیت موضوع، بازنگری سند توسعه نهبندان تاکید کرد و گفت: بازنگری سند توسعه نهبندان و ارائه به دولت جهت تصویب و عملیاتی شدن آن از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور بود. 

وی خاطرنشان ساخت: اصلاح نظام پیمانکاری معطوف به توجه به حقوق کارگران، راه اندازی ستاد احیا، بازسازی و مدیریت قنوات، کمک دولت به رفع موانع و فعال سازی واحدهای معدنی و صنعتی نیمه فعال یا غیرفعال و نیز تکلیف دولت به شرکت های دولتی برای سرمایه گذاری صددرصدی در مناطق کمتر توسعه یافته استان و ایجاد ایجاد مشوق ها و جاذبه های خاص مناطق کمتر توسعه یافته، از دیگر مصوبات سفر می باشد. 

استاندار خراسان جنوبی گفت: فعال شدن مصوبه های معطل مانده، موضوع اجرای خط انتقال سوخت از رفسنجان ، حمایت از پروژه عظیم در حال اجرای انتقال آب خلیج فارس و بهره مندی استان از خط انتقال آب دریای عمان از جمله این مصوبات می باشد. 

ملانوری وی با اشاره به اظهار رضایت رئیس جمهور از اقدامات ستاد توسعه خاوران، ادامه داد: تفویض اختیارات دولت به استان در تأمین زمین، پرداخت تسهیلات و... به منظور تسهیل شرایط سرمایه گذاری نیز در همین راستا در مصوبات لحاظ شده است. 

وی از درخواست استان مبنی بر افزایش شعاع بهره مندی مرزنشینان از یارانه سوخت گفت و افزود: بر اساس رایزنی های صورت گرفته، شعاع بهره مندی مرزنشینان از این یارانه 50 کیلومتر لحاظ خواهد شد. 

استاندار خراسان جنوبی بیان داشت: موضوع کمک به تعاونی محصولات استراتژیک و ارائه طرح های حمایتی دولت با توجه به خشکسالیهای پی در پی استان نیز از دیگر مصوبات این سفر می باشد. و قبل از اجرایی شدن این مصوبات به منظور حمایت از کشاورزان بحث خرید تضمینی محصولات کشاورزی با حمایت تعاون روستایی پیگیری میشود. 

ملانوری به راه اندازی شرکت تعاونی بزرگی تحت عنوان تعاونی تولید کننده محصولات استراتژیک استان اشاره و گفت: مراحل اولیه تاسیس این شرکت تعاونی گذرانده شده و در مرحله عرضه سهام است که اعضای آن کشاورزان استان خواهند بود‌.

وی خاطرنشان کرد: توجه و تامین اعتبار برای راه آهن، راه های اصلی خراسان جنوبی،  باند دوم و ارائه طرح های حمایتی دولت با توجه به خشکسالی های پی در پی از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی است. 

استاندار خراسان جنوبی به نیمه فعال و غیر فهال بودن ۲۳۰ واحد صنعتی استان اشاره و  افزود: اگر از معادن استان به ویژه شهرستان طبس که ۸ هزار اشتغال دارد حمایت شود ظرفیت تولید و اشتغال تا دو برابر افزایش خواهد داشت.

ملانوری با اشاره به مرز و ظرفیت آن، بیان داشت: در حال حاضر دو بازارچه استان فعال است؛ بازارچه یزدان برای مسائل خرده فروشی فعال شده که طی روزهای آینده مبادلات تجاری انجام خواهد شد و بازگشایی بازارچه دوکوهانه و گلورده نیز از خواسته های ما است. 

وی عنوان داشت: تکمیل مجتمع های آبرسانی، تامین نهاده های دامی، مطالعات آبهای ژرف، حمایت از صنایع دستی، ماده ۲۳ و ۵۶، تولید و توسعه مسکن به اندازه یک میلیون واحد از جمله مسائل مطرح شده در سفر رئیس جمهور و مورد توجه ایشان است. 

استاندار خراسان جنوبی با بیان این که بنا به تأکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و شخص رئیس جمهور، در همه مصوبات باید پیوست فرهنگی مورد توجه باشد، متذکر شد: دستگاه های اجرایی در اسرع وقت طرح ها و برنامه های پیشنهادی خود را جمع بندی نموده در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی قرار دهند تا در قالب مصوبات سفر جمع بندی شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی رئیس جمهور سرمایه گذاری مصوبات استاندار خراسان جنوبی دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور سرمایه گذاری مصوبات سفر نیمه فعال طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه می‌رسد.

محسن دارابی، امروز(هشتم اردیبهشت) با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحدهایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم  پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

مزایده ۹۰ محدوده معدنی کرمانشاه

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

هدفگذاری برای صادرات بالغ بر 4 میلیارد دلاری کرمانشاه

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحدهای تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرزهای ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی(کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

مشروط شدن تخصیص ارز واردات به صنایع

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحدهای صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت .

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحدهایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

تحقق شعار سال نیازمند همبستگی دستگاه‌ها است

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کارهایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانکها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد