Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:53:30 GMT

یک شرکت صنعتی معدنی در شهرستان اردکان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۵۰۵۵

یک شرکت صنعتی معدنی در شهرستان اردکان افتتاح شد

به گزارش ایرنا، آیین افتتاح چندین طرح صنعتی در کشور  روز شنبه به طور همزمان و به مناسب روز ملی صنعت، معدن و تجارت برگزار شد و در این جریان که در ارتباط ویدئو کنفرانسی رییس جمهور انجام گرفت که در شهرستان اردکان نیز یک شرکت صنعتی معدنی با حضور جمعی از  مسوولان استان از جمله معاون توسعه و منابع انسانی استانداری یزد، فرماندار اردکان، بخشدار اردکان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این آیین شرکت کنندگان ، پس از برگزاری مراسم رسمی افتتاحیه، از بخش های مختلف شرکت پایا فولاد کویر یزد بازید و با روند تولید در این کارخانه آشنا شدند.

مدیر عامل شرکت پایا فولاد کویر یزد در این خصوص به ایرنا گفت: این پروژه با سرمایه‌گذاری اولیه بخش خصوصی به میزان ۵ میلیاردرسال در سال ۹۳ و رویکرد اشتغال‌زائی نیروهای بومی به ظرفیت دو هزار و ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مسیر طریق الرضا ایجاد شده است و دارای کارخانجات سنگ‌شکن با ظرفیت چهار میلیون تن در سال، کنسانتره سنگ آهن با ظرفیت یک میلیون تن در سال به انضمام زیرساخت‌ها و تأسیسات و ساختمان‌های جانبی است و در زمینی به مساحت ۵۶ هکتار در جوار معادن بزرگ کشور از جمله چادرملو، چغارت و چاه‌گز راه اندازی شده است.

غلام شایق افزود: عملیات اجرایی بخش های مختلف این شرکت در سال های اخیر اجرا شد و فاز اول مجموعه کارخانجات پایا فولاد کویر یزد از ابتدای سال ۱۳۹۷ شروع و اواسط سال ۱۳۹۹ تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: در راستای برنامه‌های توسعه‌ای شرکت از طریق بومی‌سازی ایجاد کارخانجات مشابه دیگر مانند گندله‌سازی، احیاء، ذوب، نورد و تولید مقاطع فولادی از بدو استخراج تا ارائه به بازار مصرف‌کننده هدف گذاری شده است.

این شرکت در سال ۱۳۹۹ اقدام به بهره‌برداری از خط یک کارخانه کنسانتره خود با ظرفیت تولید سالیانه ۸۶۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن ؛ بخش سنگ شکن با ظرفیت اسمی ۴ میلیون تن در سال و در مجموع با هزینه ای قریب به ۵۳۰ میلیارد تومان علاوه بر ایجاد اشتغال نیروهای بومی توانسته است امکان تأمین سنگ آهن دانه بندی شده ؛ خوراک مورد نیاز خط یک و دو کارخانه پایا فولاد کویر یزد را فراهم نماید که شامل سنگ شکن اولیه از نوع Jaw Crusher و سنگ شکن ثانویه از نوع Cone Crusher می باشد.

در کنار این مزایا خط انتقال آب به کارخانه و ایجاد نیروگاه دیزلی در کنار آن که در حال حاضر برق مورد نیاز خط یک تولید کنسانتره و بخش سنگ شکنی را تأمین می نماید که باعث شد تا حتی پس از اتصال مجموعه به شبکه برق سراسری، با توجه به قطع برق در فصول گرم سال به عنوان مزیت رقابتی این شرکت همچنان نقش مهم و کلیدی را ایفا کند.

مراسم افتتاح ۸ طرح صنعتی در کشور با حضور ویدیو کنفرانس رییس جمهور همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

شهرستان ۱۵۰  هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای اردکان، عقدا، خرانق و احمدآباد است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت یزد اردکان سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت یزد اردکان وزارت صنعت معدن و تجارت یزد اردکان سنگ شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود